+385 1 562 8855

POSREDOVANJE

Ofis za nekretnine i arhitekturu je agencija koju vode ovlašteni agenti nekretnina sa velikim iskustvom u posredovanju. S Vašom nekretninom ili investicijom bavit ćemo se kao da je naša vlastita, a Vaše povjerenje opravdati zaključenjem povjerenog nam posla.

Posredujemo u prodaji stanova, kuća, građevinskih zemljišta i poslovnih prostora, najmu stanova i kuća te zakupu poslovnih prostora.

Radimo kompleksan posao koji iziskuje multidisciplinaran pristup i poznavanje Zakona o zemljišnim knjigama, arhitekture, građevinarstva, ekonomije, psihologije i niza drugih oblasti o kojima prosječan kupac ne razmišlja kada mu posrednik “samo” pokaže nekretninu.

Kako mi agent može pomoći u prodaji, kupnji, najmu ili zakupu nekretnine?

Agent poznaje tržište

Agent je Vaš saveznik i savjetnik. Pravi agent neće Vas nagovarati na prodaju ili kupnju ako to nije optimalni izbor, ali ako je naći će sve potrebne argumente kako bi to dokazao i uvjerio Vas da je zaključenje posla ispravna odluka.

Agent je obrazovan i obučen za svoj posao

Mi znamo odgovore o statusu vlasničkog lista, koje su osnovne arhitektonske i građevinske specifičnosti nekretnine, koliko Vaš novac ili nekretnina vrijede u datom trenutku, koliki su porezi, prirezi ili koji je najbolji komunikacijski kanal između dvije strane za konkretnu situaciju. Zadnje je zapravo vještina koju najbolji agenti. Takve agente birajte jer će Vam uveliko olakšati pregovore i zaključiti posao.

Agent je iskusan

Vama je to možda prva transakcija takve vrste, mi smo ih vidjeli na stotine i u pravilu možemo predvidjeti u kojem trenutku će nastati nesporazum. Tečajna razlika, popis pokućstva, rokovi, precizno definiranje pripadajućih dijelova i sl., samo su neke od tema koje je obavezno iskomunicirati u pregovorima kako naknadno ne bi nastala nepremostiva razilaženja.

Agent zna abecedu kupoprodaje

Predugovor, ugovor, tabularna isprava, kapara, kapara kao odustatnina, legalizacija, uvjeti gradnje, energetski certifikat, bračna stečevina, kulturna baština ili spomenička renta su pojmovi koji Vas čekaju ako se odlučite za kupnju, prodaju, najam ili zakup.
Zašto biste ih trebali poznavati? Vi svoj posao vjerojatno radite dobro i savjesno, kao i mi svoj. Kada za to dođe vrijeme, korak po korak, agent će tumačiti pojmove i upozoravati Vas na Vaše obaveze kako bi se povjereni nam posao završio u kratkom roku, spozitivnim ishodom i što manje stresa.