+385 1 562 8855

PREZENTACIJA

Digitalno oglašavanje je najbrže rastuće tržište u regiji. Jeste li svojoj nekretnini obezbijedili osigurali poziciju u oglašivačima? Snašom agencijom osiguravate kvalitetnu prezentaciju koja će brzo doći do ciljanih klijenata. Taj posao za nas rade stručnjaci!

Što ćemo sve učiniti za Vašu nekretninu?

Iskoristiti iskustvo za uočavanje detalja

Na teren ćemo poslati iskusnog agenta koji će znati prepoznati i kvalitetno opisati sve prednosti nekretnine i lokacije na kojoj se nalazi. Kupac će prilikom obilaska Vaše nekretnine lakše uočiti njene kvalitete, ako ih je agent s njima već upoznao.

Napraviti uvid u vlasnički list i kvalitetno ga prezentirati kupcu

Status Vaše nekretnine u zemljišnim knjigama može biti šarolik. Hipoteka, aktivna plomba, zabilježba ili 15 suvlasnika nisu prepreka za pregovore, ako ih vodi iskusan agent.
Naš će agent uz pomoć odvjetnika s kojim surađujemo prezentirati da se radi o urednom vlasništvu ako to ono zaista jeste i ali da je kupoprodaja uvjetovana predradnjama ili dodatnom dokumentacijom koje treba ispoštovati kako bi se zaključio posao.

Napraviti realne fotografije

Naš će agent kvalitetno i prije svega realno fotografirati nekretninu. Prodavatelju ne treba razočaran kupac koji je u oglasu vidio ono što u stvarnosti nije, niti kupac želi trošiti vrijeme na obilaske nakon kojih se osjeća kao da ga je netko obmanuo oglasom.
Jednako tako, loša fotografija u nekvalitetnoj rezoluciji, nastala pri lošem osvjetljenju može kupca lišiti želje da uopće dogovori obilazak.

Izraditi ćemo tlocrt ili njegovu kvalitetnu skicu

Sve češće se od strane kupaca može čuti kako niti ne žele obilaziti nekretnine za koje im agent prethodno ne prezentira tlocrt. Što je logično jer fotografije često ne mogu adekvatno pokazati funkcije prostora.

Napraviti efikasan oglas

Kako znam da je moj oglas dobar?

Oglas koji sadrži relevantne i ispravne podatke o nekretnini potkrijepljene kvalitetnim prezentacijskim materijalima.

Oglas koji je vidljiv na svim bitnim oglašivačima, na internetu ali i u tiskanim izdanjima koja se bave nekretninama.

Oglas koji je vidljiv na dodatnim promotivnim materijalima koje posrednik koristi kao komunikacijski kanal sa svojim klijentima.

Oglas koji je prisutan na društvenim mrežama koje su ciljano orijentirane na određene klijente.

Oglas čiji kontakt pozovete, a s druge strane dobijete uvijek dostupan ljubazan glas koji će učiniti sve da odgovori na sva Vaša pitanja.

Oglas koji ćete željeti podijeliti sa prijateljima, kolegama, sujedima i članovima obitelji.

Dobar o-glas  daleko se čuje!