+385 1 562 8855

PROCJENE

Kako bismo opravdali Vaše povjerenje i zaključili posao važno je napraviti kvalitetnu procjenu mogućnosti za date okolnosti. Obrazovanje i iskustvo koje smo stekli sa realiziranim kupoprodajama iskoristiti ćemo kako bismo došli do za Vas najboljeg rješenja.

Agent štedi vrijeme i novac

Dobar agent iza kojeg stoji kvalitetna agencija odlično poznaje tržište.

Procjena kod prodaje

Iskusan će agent znati uočiti specifičnosti i dodatne vrijednosti, ali i upozoriti na nedostatke nekretnine. Odličan će agent definirati realnu cijenu koja Vas neće oštetiti, a koja će rezultirati brzom prodajom.

Agent će komparativnom metodom napraviti presjek sličnih prodanih nekretnina u reprezentativnom periodu. Prema našem iskustvu to je najbolji pokazatelj koliko Vaša nekretnina u tom trenutku vrijedi.
Poznavanjem ekonomske situacije, aktivnih gradilišta u široj lokaciji kao i interesa koji vlada za nekretninom koju posjedujete ćemo argumentirati preporučenu cijenu.

Procjena kod kupnje

Ako kupujete, vrijedi isto pravilo. Agent poznaje tržište. Saslušati će Vaše želje i savjetovati u kojem pravcu se trebate orjentirati prilikom odabira lokacije, kvadrature ili stupnja opremljenosti.
Često smo svi skloni ne biti realni kada se radi o našoj imovini. Zato je dobro imati neutralno i profesionalno mišljenje.

Procjena kupca i prodavatelja kao dvije zasebne strane sa istim interesom

Temeljem iskustva usuđujemo se reći da procjenom osobnosti aktera u kupoprodaji agent može premostiti naizgled nepremostive razlike kako bi se zaključio povjereni posao.
Procjenom na koji će način i kada nešto prezentirati posrednik može izbjeći konflikte u koje bi klijenti sami došli vođeni više emocijama nego racionalnim prosudbama.